Nieuwsgierig geworden naar de praktijk van
Conceptual Visual Merchandising
met Patricia Jongbloets?
Lees hier de reviews!

Oilily World B.V. | Gijs de Kogel

“Patricia is een oude bekende van Oilily. Zoals zij zelf zegt, heeft ze het vak van VM bij Oilily geleerd. Wanneer Oilily in 2009 een doorstart maakte, was wijlen Marieke Olsthoorn degene die alle combinaties maakte, de setjes bepaalde en ervoor zorgde dat de showroom er mooi verzorgd uitzag. Naarmate Oilily groeide, had ze er steeds minder tijd voor.
Op een dag drukte Marieke mij op het hart dat ik Patricia Jongbloets maar moest bellen. „Die deed vroeger al onze winkels en die begrijpt ons merk goed,” aldus Marieke. Ik heb Patricia gebeld en ik heb er geen moment spijt van gehad.
Patricia is naast een zeer aimabel en hartelijk mens, iemand met een scherp oog voor detail, een sterk ontwikkeld kleurgevoel en ze weet hoe ze een optisch interessante opstelling moet maken. Zij zal nooit twee dezelfde soorten katoen met elkaar combineren, want dat slaat in de regel dood. Nee, een setje wordt dynamisch door lagen te creëren van verschillende soorten materialen en kwaliteiten.
Patricia slaagt er elke collectie weer in om een meerwaarde te creëren door de combinaties en kleurgroepen naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast houdt ze ook rekening met de tactiele ervaring. Ze hangt nooit twee kledingstukken van hetzelfde materiaal naast elkaar in het rek.
Als je hand langs de kledingstukken gaat, wil je wel steeds opnieuw worden verrast.
Als je VM afdeling het even niet meer weet, bel dan Patricia.”

Colorful Licenses | Saskia Jansen

Colorful Licenses werkt graag samen met PTRC JNGBLTS!
Patricia helpt ons met creatieve oplossingen passend bij onze merken en is in staat om iets moois te realiseren met beperkte middelen.
Naast diverse visual merchandising projecten zoals wand presentaties en etalages heeft Patricia onlangs een prachtige shop beleving gecreëerd welke fantastisch is ontvangen door onze internationale clientèle.
Ook bij last-minute opdrachten denkt Patricia graag mee en zorgt zij samen met ons voor een mooie presentatie.